Noutati :

Inscrierile in clasa pregatitoare si clasa I incep luna viitoare. Vezi modificarile din procedura de inscriere!

17 martie, 2013 - 12:38 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Copiii se inscriu la clasa pregatitoare in doar doua etape: prima – parintii pot opta atat pentru scolile de circumscriptie, cat si pentru celelalte scoli, a doua etapa – copiii pot fi inscrisi doar unde sunt locuri libere.

Inscrierile incep pe 2 aprilie. Pentru cei care se inscriu la scolile din afara circumscriptiei, se aplica intai criteriile generale (grad de handicap, orfan, existenta unui frate inmatriculat la acea scoala), apoi criteriile specifice stabilite de scoala.

Prevederile fac parte din proiectul de Metodologie pentru inscrierea copiilor in invatamantul primar in anul scolar 2013 – 2014, lansat de catre Ministerul Educatiei Nationale in dezbatere publica.

Vezi aici metodologia inscrierilor in clasa pregatitoare si clasa I.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...