Noutati :

Inregistrare VIDEO cu romanul rapit in Burkina Faso! Reactia Ministerului de Externe

30 august, 2015 - 09:26 AM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Ministerul Afacerilor Externe confirma existenta unui nou material video cu cetateanul roman Iulian Ghergut, rapit in Burkina Faso, despre care precizeaza ca este in viata si bune conditii de sanatate.

In inregistrare, romanul cerei familiei, companiei pentru care lucreaza si Guvernelor roman si din Burkina Faso sa il ajute sa scape cat mai repede din mainile rapitorilor.

Celula de criza „a luat nota de difuzarea, la data de 29 august 2015, a unui material video cu cetateanul roman Iulian Ghergut”, se arata intr-un comunicat MAE, care precizeaza ca s-au analizat diverse scenarii de evolutie a cazului si s-au examinat actiunile posibile pentru solutionarea situatiei cetateanului roman luat ostatic.

„Totodata, Celula de criza interinstitutionala confirma ca persoana care apare in materialul video este cetateanul roman in cauza.

In cazul in care veridicitatea materialului video se confirma, se poate considera ca materialul reconfirma datele detinute deja de celula de criza interinstitutionala conform carora cetateanul roman se afla in viata si este in bune conditii de sanatate.

Familia cetateanului roman a fost informata de catre Celula de criza interinstitutionala cu privire la aparitia materialului video”, se mai arata in comunicat, scrie ziare.comInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...