Inovatie si excelenta. Cel mai mare producator de asfalt din regiune, compania Drumuri si Poduri Banat, a inaugurat cea de-a treia statie de asfalt, langa Timisoara, la Sanandrei. Video

TIMISOARA. Divizia de constructii a grupului Maxagro, cunoscuta sub numele Drumuri si Poduri Banat, este in plină expansiune, investind constant atat in utilaje, cat si in echipa sa.

Compania a deschis cea de-a treia statie de asfalt langa Timisoara, in comuna Sanandrei, devenind, astfel, cel mai mare furnizor de asfalt din regiune.

Inauguram a treia statie de asfalt a companiei „Drumuri si Poduri Banat”. Suntem foarte bucurosi ca am facut aceasta investitie. Astfel, „Drumuri si Poduri Banat” este cel mai mare producator de asfalt din regiune. Producem o capacitate de peste 700 de tone pe ora, statia noastra de asfalt este simbolul angajamentului nostru fata de inovatie si excelenta. Vom produce asfalt de cea mai inalta calitate, intr-un mod sustenabil si foarte verde. Vor fi foarte reduse emisiile de carbon, vom folosi si material frezat, care se recicleaza”, a precizat Alexandra Zifceak, CEO Drumuri si Poduri Banat.

Cu o tehnologie de ultima ora, noua statia de asfalt ajunge la o productie de aproximativ 1000 de tone pe zi.

Este o statie de productie Benninghoven, producatorul german numarul 1 din Europa. Este o statie cu ultima tehnologie, foloseste in procesul de fabricatie si aport de asfalt frezat, care contribuie foarte mult la reducerea poluarii. Este o statie dupa ultimele standarde. Consumul de gaze este foarte redus, la fel si cel de energie electrica. Agregatele pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate. Statia are o capacitate de 240 de tone pe ora, ceea ce inseamna o productie, in medie, de aproape 1000 de tone pe zi. Personalul care deserveste statia se compune din 10 deserventi”, a spus Titel Mihalache, manager stație de asfalt.

VIDEO: George Stefanita

Compania Drumuri si Poduri Banat a investit, in ultimii 3 ani, peste 100 de milioane de lei pentru realizarea a 3 statii de asfalt si doua statii de betoane in judetele Timis si Caras Severin, doua cariere de piatra si o balastiera, dar si o flota moderna si performanta de utilaj, si propriul laborator de analiza si incercari in constructii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

  Pareri

 1. In loc sa avem o singura statie de beton in Timis de calitate !!!!!!
  Avem 3 cu calitate indoielnica ca doar se fac bani multi din asfaltari cu asfalt de proasta calitate !
  Cum sa tina asfatul macar 5-6 ani ca atunci nu s-ar face atatia bani, mai simplu anul si groapa !!!!

 2. Aici se fabrica asfaltul minune? Ala care rezista cam 3 luni de zile?!?!?!?!?!😁😁😁

 3. Si o sa dea asfalt si pt Timisoara?
  Nu de alta, dar merge masina de parca ar fi o barca pe valuri, cam prin tot orasul, exceptand alea 2-3 strazi noi.

 4. Banatustan invents asfalt!