Inghesuiala mare pentru contractul de 6 milioane de euro pentru banci in scolile din Timisoara

TIMISOARA. Contractul pentru cumpararea de mobilier in 80% dintre salile de clasa din Timisoara a starnit curiozitatea multor firme. La licitatia lansata de primarie s-au inscris 3 firme.

Achizitia este impartita in 4 loturi, care cuprind mobilier de gradinita, pentru elevii din clasele primare, pentru cei de gimnaziu si de liceu.

Vor fi cumparate banci, scaune, dulapuri, catedre, etajere si paturi pentru gradinite printr-un proiect pe fonduri europene, prin PNRR. Contractul este estimat la 25.086.390 lei fara TVA, adica aproape 6 milioane de euro cu TVA.

Firmele care si-au si-au depus ofertele sunt Mobexpert – pentru toate cele 4 loturi, Best Achizitii – pentru loturile 2, 3 si 4 si Doctor Swiss – pentu toate cele 4 loturi.

Ofertele au intrat in evaluare tehnica.

Firmele declarate castigatoare vor avea la dispozitie 4 luni sa livreze mobilierul care ar ajunge in 1275 de sali de clasa din Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Dominic asigura copiilor un viitor luminos! Avem nevoie de o generatie moderna si toleranta!

  2. Astia schimba bancile mai repede decat calculatoarele! Eu am invatat in banci de acum 100 de ani.

    • Atata timp cat casiga firma care trebuie, risipa nu e o problema. Important e ca cetatenii sa nu faca risipa si sa ramana cu lucrurile vechi ca sa salveze planeta si sa poata plati impozite mai mari.

  3. Vin alegerile, ingrasa porcul in ajun.

  4. Dar unde este societatea aia înființată de copiii cur’cubeului care cumpăra centralzat creioane și radiere ??
    Nu poate cumpăra și bănci pentru elevi sau astea trebuie cumparate de firme usr-iste?