Noutati :

Informatica Timisoara castiga sezonul regulat in prima liga de futsal

15 aprilie, 2016 - 09:24 AM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. La chiar primul an de la (re)infiintare, Informatica Timisoara a realizat deja un lucru mare. Este prima la finele sezonului regulat in Liga Nationala de fotbal in sala. Confirmarea a venit odata cu victoria din partida cu Spicom Sf. Gheorghe, 4-2 (0-0).

Dupa victoria de la Calarasi, banatenii mai aveau nevoie de doar un punct, in ultimele doua meciuri din sezonul regulat pentru a incheia pe primul loc. Dar elevii lui Robert Lupu au reusit mai mult. A fost 4-2 cu Spicom, o echipa buna a campionatului, iar derbiul cu Tg. Mures de marti, meci restanta, va fi doar pentru palmares.

Nu a fost insa floare la ureche partida cu trupa din Sfantu Gheorghe, insa aceasta a facut o propaganda buna fotbalului. Dupa o prima repriza „alba”, dar cu destule ocazii, oaspetii au deschis scorul, Informatica a reusit sa-l intoarca repede, dupa care vizitatorii au egala la 2. Finalul a apartinut violetilor, care s-au impus meritat, dupa un meci spectaculos.

Janjic, Dobre, Lupu si Ilas au marcat pentru trupa gazda, care intra astfel in lupta pentru medalii, la primul sezon in actuala formula.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor