Noutati :

Indragostitii din Timisoara, asteptati la spectacole dedicate lor, cu intrare libera. Surprizele Centrului de Cultura si Arta Timis

9 februarie, 2019 - 09:55 AM
Autor: Redactie      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Scoala de Arte din Timisoara sarbatoreste luna indragostitilor printr-o serie de spectacole dedicate iubirii.

In 14 februarie 2019, de la ora 17.00, la sediul Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis (str. E. Ungureanu nr. 1) spectacolul intitulat ”Tinerete, floare rara” celebreaza iubirea indiferent de varsta. Elevii clasei canto – muzica populara, clasa profesor Carmen Popovici – Dumbrava vor dedica tuturor indragostitilor melodii indragite cum ar fi: ”Pentru suflete pereche” sau ”Ce-am in inima si-n gand”. Acompaniaza orchestra scolii de Arte din Timisoara, dirijata de prof. Iosif Kalmar.

In 20 februarie, Scoala de Arte din Timisoara invita publicul la sediul Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis, de la ora 17.00, la spectacolul intitulat ”Micul artist” sustinut de clasele de pian – prof. Alecsandra Radu si prof. Mihai Bizgan , un recital al inocentei si candorii.

In 21 februarie 2019, de la ora 17.00 Scoala de Arte din Timisoara, clasa canto – muzica populara – prof. Raluca Stanca va oferi un spectacol intitulat: ”Viata mi-o petrec cantand”. Elevi cu varste intre 12 si 45 de ani vor aduce pe scena Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis cantece cunoscute cum ar fi: ”Dragu mi-i unde am venit” sau ”Cat ii Carasu de mare”, in care iubirea si bucuria de a fi impreuna sunt temele principale. Acompaniaza orchestra scolii de Arte din Timisoara, dirijor: prof. Iosif Kalmar.

Clasele de vioara si pian ale scolii de Arte din Timisoara – prof. Edmund Dandoti si prof. Roxana Pirvu le propun iubitorilor de muzica clasica un recital intitulat ”Arta sunetelor”, in data de 22 februarie 2019, ora 18.00 la sediul Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis. Elevii cu varste cuprinse intre 6 si 25 de ani vor interpreta piese de Vivaldi, Paganini, Enio Moricone.

In data de 28 februarie 2019, de la ora 17.00 elevii scolii de Arte din Timisoara, clasa canto – muzica populara – prof. Gabi Zaharia si clasa instrumente de suflat: saxofon – prof. Daniel Iova si prof. Silviu Dragan si clasa de orga electronica – prof. Sorin Todor vor sarbatori iubirea la romani in cadrul unui spectacol intitulat: ”Va cantam de Dragobete”. Cantece in care vibreaza iubirea si pasiunea de a canta vor fi interpretate de elevii scolii cu emotiile artistilor aflati la debutul carierei.
Acompaniamentul este asigurat de orchestra scolii de Arte din Timisoara, dirijor Iosif Kalmar

Accesul publicului la toate aceste spectacole este liber.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...