Opinia Timisoarei

Indivizi cercetati penal dupa ce si-au batut joc de doi politisti langa Timisoara

TIMISOARA. Doi barbati, unul de 23 de ani si altul de 50 de ani sunt cercetati penal dupa ce si-au batut joc de doi politisti care i-au oprit in trafic la Izvin, in judetuul Timis.

CITESTE SI: Va fi dezastru. Timisoara risca sa ramana fara dezinsectie si anul asta, desi primarul anuntase semnarea contractului cu castigatorul licitatiei. Acesta a fost contestat de o companie in vizorul DNA pentru spaga

Politistii Biroului Control Intern din cadrul IPJ Timis s-au autosesizat dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu cei doi barbati care i-au umilit pe oamenii legii.

Intamplarea a avut loc in 23 februarie, in jurul orei 17.30 cand politistii de la Recas au oprit o masina condusa de barbatul de 50 de ani. In timpul verificarii actelor prezentate de sofer, tanarul de 23 de ani, pasager in acelasi autoturism a filmat live pe contul personal de Facebook cum politistii verifica documentele. In tot acest timp, cei doi barbati i-au jignit pe politisti.

CITESTE SI: Nicolae Robu, ultima promisiune: Lansam in premiera campania ‘Timisoara Curata’

Drept urmare, pe numele celor doi a fost intocmit dosar penal, iar acum sunt cercetati pentru ultraj si tulburarea ordinii sii linistii publice.

Exit mobile version