Noutati :

Indemnizatia pentru concediul maternal, de crestere a copilului, creste la 85% din venitul net de la 1 octombrie

25 septembrie, 2012 - 12:57 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Camera Deputatilor a adoptat, marti, pe articole, proiectul de lege pentru aprobarea OUG 124/2011, care prevede majorarea indemnizatiei de crestere a copilului de la 75% la 85% din venitul net, incepand cu 1 octombrie 2012, Camera fiind for decizional.

Proiectul de lege prevede si renuntarea la conditionarea acordarii concediului de crestere a copilului si a indemnizatiei de crestere a copilului doar pentru primii 3 copii din familie.

Totodata, proiectul de lege prevede flexibilizarea posibilitatilor de plata a beneficiarilor de ajuror social pentru cei care au de platit taxe si impozite locale, implicand flexibilizarea perioadei in care sunt obligati la plata acestor impozite si taxe.

Toate grupurile parlamentare si-au manifestat acordul pentru aceste prevederi ale proiectului de lege, inclusiv grupul PDL, anuntând ca vor vota „pentru” la sesiunea de vot final.

Proiectul de lege reprezinta o prioritate legislativa, fiind dezbatut in procedura de urgenta.

Camera Deputatilor este forul decizional. Proiectul de lege urmeaza sa intre in sesiunea de vot final a Camerei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...