Noutati :

Indemn la pedalare! Universitatea Politehnica Timisoara organizeaza POLI BIKE CHALLENGE 2022

3 februarie, 2022 - 09:40 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. In contextul Centenarului Sportiv si aniversarii a 100 de ani de la infiintarea Societatii Sportive Politehnica Timisoara, UPT in colaborare cu Asociatia Club Sportiv Velocitas, organizeaza editia I a POLI BIKE CHALLENGE 2022, eveniment programat pentru data de 9 aprilie 2022 in calendarul Federatiei Române de Ciclism.

Competitia de ciclism de tip criterium este destinata copiilor, amatorilor si sportivilor profesionisti, fiind desfasurata in 4 curse dedicate fiecarei categorii aparte.

Competitia are si un aspect caritabil, sumele colectate fiind directionate catre sustinerea a doi sportivi campioni din cadrul clubului Politehnica Timisoara, cu rezultate deosebite in plan sportiv, dar cu o situatie financiara precara.

Poli Bike Challenge este compusa din 4 curse, astfel:
• Cursa Copii – destinata copiilor cu varsta cuprinsa intre 6-14 ani. Ei vor lua startul impartiti in 5 categorii diferite. Pot participa cu orice tip de bicicleta;
• Cursa Open – destinata tuturor persoanelor cu varsta mai mare de 15 ani. Pot participa cu orice bicicleta, exclus cursierele si cele electrice.
• Cursa Amatori – destinata ciclistilor licentiati sau nelicentiati. Singurul tip de bicicleta acceptata este cursiera!
• Cursa Elite – destinata ciclistilor licentiati (profesionisti). Singurul tip de bicicleta acceptata este cursiera!

Conditiile de participare:

La concursul Poli Bike Challenge pot participa toti cei care au implinit varsta de 18 ani; tinerii cu varsta cuprinsa intre 5 si 17 ani, pot participa cu acordul parintilor, care isi vor da acordul in scris pentru participare, prin completarea declaratiei pe proprie raspundere pentru minori.

Inscrierile pentru Poli Bike Challenge se efectueaza doar online prin completarea formularului de pe site pana duminica, 03.04.2022 ora 22.00.

Validarea acestora se face la fata locului vineri, 08.04.2022, intre orele 18:00 – 20:00, si sâmbata, 09.04.2022, intre orele 10:00 – 12:00, prin ridicarea pachetului de concurs, legitimarea cu un document de identitate si predarea declaratiei pe propria raspundere semnata in original.

Taxa de participare:
• Nu se percepe pentru copiii cu varsta sub 14 ani;
• 50 lei pentru toti participantii, incepand cu varsta de 15 ani.

La finalul competitiei se vor acorda numeroase premii, urmand sa fie recompensati ocupantii locurilor I, II si III de la fiecare cursa, pe mai multe categorii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. era frumos sa nu fie cu taxa de participare
    sportul trebuie sa fie gratis ca sa aiba toata lumea acces!
    cand e vorba de poli, trebuie sa le platesti si aerul…