Incubatoare noi si performante pentru bebelusii care vin pe lume la Maternitatea Bega din Timisoara

TIMISOARA. Dotare importanta pentru Sectia de Nou-Nascuti a Maternitatii Bega apartinand Spitalului Judetean din Timisoara.

12 incubatoare de inalta performanta au intrat in dotarea clinicii, printr-un program pe fonduri europene derulat impreuna cu Ministerul Sanatatii.

Aparatele sunt vitale pentru salvarea vietii bebelusilor care au nevoie de ingrijiri speciale la nastere.

Copiii sunt cel mai pretios dar al vieții! De aceea, la Spitalul Județean din Timisoara facem tot ceea ce putem pentru a salva viețile micutilor in caz de nevoie!
Astazi am finalizat dotarea secției de nou-nascuti cu 12 incubatoare de inalta performanța! Micuții vor putea beneficia astfel de cele mai bune ingrijiri in caz de nevoie! E vorba de un proiect pe fonduri europene in valoare de 2 milioane de lei pe care l-am accesat in parteneriat cu Ministerul Sanataţii„, transmite Raul Patrascu, managerul Spitalului Judetean Timisoara.

Conform unor statistici, in fiecare an 20.000 de copii se nasc prematur in Romania si au nevoie de aceste aparate pentru a supravietui.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...