Incredibil! Un politician francez cere Uniunii Europene sa permita expulzarea romanilor

Deputatul Philippe Meunier, secretar national al UMP pentru libertati publice, crede ca Francois Hollande ar trebui sa ceara o negociere a tratatelor europene”, pentru a „permite expulzarea romanilor fara resurse”.

Reprezentantul Dreptei Populare (aripa dreapta a UMP), ales in Rhône, scrie, intr-un comunicat, ca locuitorii din acest departament „si din centrele urbane franceze atinse de acest flagel, cer Guvernului sa isi asume responsabilitatile pentru a pune capat acestor mahalale, acestei cersetorii agresive si unui mare numar de spargeri si furturi”.

„François Hollande trebuie sa ceara Europei o renegociere a tratatelor pentru a permite expulzarea romanilor fara resurse de pe teritoriul nostru national”, indeamna Meunier, potrivit publicatiei franceze.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...