Noutati :

Incredibil! Dupa ce a fost declarata OFICIAL moarta, Elodia va fi cautata in manastiri

23 ianuarie, 2013 - 10:06 AM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Desi Elodia a fost, declarata moarta, in ciuda existentei unui certificat de deces care spune ”negru pe alb” ca Elodia nu mai e printre cei vii, procurorii au decis sa-i faca hatarul lui Cioaca si s-o caute prin manastiri pe avocata disparuta in 2007.

In baza unei ordonante oficiale din 15 ianuarie 2013, din dosarul 1249/P/2007 -, procurorii din subordinea lui Marius Iacob au admis, in parte, solicitarile politistului Cristian Cioaca, arestat la inceputul lunii decembrie pentru ca si-ar fi ucis si transat sotia, in prezenta copilului minor, aflat in locuinta. Dintre cele 26 de solicitari, cele mai multe sunt respinse, fie ca se refera la martori si probe deja existente, fie ca trimit la probatiuni hilare, neserioase sau… absurde. Dintre cele admise, noi v-o prezentam pe cea mai ciudata dintre ele: cautarea Elodiei… in manastiri! In cele peste 600 de manastiri ortodoxe din Romania, unde, potrivit wikipedia.org, ar vietui, in tihna si, totodata, in rigoare monahala, circa 3.500 de calugari si 5.000 de calugarite.

Cioaca: ”Solicit emiterea unei adrese catre Patriarhie”

Intr-o lista de 26 de solicitari adresate Parchetului general, Cioaca le-a cerut procurorilor nici mai mult nici mai putin decat s-o caute pe Elodia…in manastiri. ”Solicit (…)emiterea unei adrese catre Patriarhia Romana pentru a se comunica date si informatii privind posibilitatea ca sotia mea sa fie gazduita intr-una din institutiile de cult din tara, respectiv schituri sau manastiri, sub o identitate reala sau sub vreo alta identitate(sic!)”, le-a cerut Cioaca anchetatorilor. Iar procurorii au acceptat.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...