Opinia Timisoarei

Incidente la Evaluarea Nationala 2012 la Timisoara: o eleva a primit nota 1 pentru ca i-a sunat telefonul tocmai cand preda lucrarea!

TIMISOARA. Situatia incredibila la Timisoara pentru o absolventa de clasa a VIII-a care a sustinut proba de limba romana la Evaluarea Nationala: telefonul i-a sunat exact in momentul in care preda lucrarea, la iesirea din examen!

Eleva, care nu a predat telefonul supraveghetorilor la intrarea in examen, a primit nota 1 (unu)! „Candidatul a fost eliminat din sala si notat cu 1. Ea va participa la celelalte probe ale Evaluarii Nationale”, a precizat pentru www.opiniatimisoarei.ro  Mariea Stefan, inspector scolar general adjunct in Timis. Eleva a fost surprinsa la un centru de examn din Timisoara.

Reamintim ca nota obtinuta la examenul national conteaza in obtinerea unei medii cat mai ridicate pentru admiterea in clasa a IX-a la un liceu cat mai bun. Admiterea la liceu se face prin repartizare computerizata, in ordinea mediilor. Si elevii care au o medie sub 5 sunt admisi intrucat invatamantul este obligatoriu 10 clase.

Exit mobile version