Noutati :

Incidente la Evaluarea Nationala 2012 la Timisoara: o eleva a primit nota 1 pentru ca i-a sunat telefonul tocmai cand preda lucrarea!

25 iunie, 2012 - 01:39 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. Situatia incredibila la Timisoara pentru o absolventa de clasa a VIII-a care a sustinut proba de limba romana la Evaluarea Nationala: telefonul i-a sunat exact in momentul in care preda lucrarea, la iesirea din examen!

Eleva, care nu a predat telefonul supraveghetorilor la intrarea in examen, a primit nota 1 (unu)! „Candidatul a fost eliminat din sala si notat cu 1. Ea va participa la celelalte probe ale Evaluarii Nationale”, a precizat pentru www.opiniatimisoarei.ro  Mariea Stefan, inspector scolar general adjunct in Timis. Eleva a fost surprinsa la un centru de examn din Timisoara.

Reamintim ca nota obtinuta la examenul national conteaza in obtinerea unei medii cat mai ridicate pentru admiterea in clasa a IX-a la un liceu cat mai bun. Admiterea la liceu se face prin repartizare computerizata, in ordinea mediilor. Si elevii care au o medie sub 5 sunt admisi intrucat invatamantul este obligatoriu 10 clase.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Nush ce sa zic, adica am fost preveniti de 10 ori sa nu avem telefoane, penare,foi si alte chestii.In cazul in care chiar nu a incercat sa fraudeze examenul in opinia mea ar trebui sa faca un fel de contestatie pe baza camerei video,astfel se vede daca a copiar sau nu