Noutati :

Incidente la Bacalaureat 2012 Timis, sesiunea toamna! Cinci candidati eliminati din examen la proba de limba romana!

27 august, 2012 - 12:41 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Cinci absolventi de liceu au fost eliminati din examen dupa ce au fost prinsi cu telefoane mobile sau copiute in sala de examen. Un alt candidat a intarziat si sustine proba de limba romana cu subiectele de rezerva.

Absolventii de liceu din Timis nu s-au invatat minte nici dupa trei sesiune foarte stricte de Bacalaureat. Daca anul trecut, atat in vara, cat si in toamna, cateva zeci de elevi au fost eliminati din examen, iar in sesiunea de vara 2012 a examenului maturitatii au fost eliminati mai multi candidati din sala pentru ca au fost prinsi copiind, alte cinci persoane si-au incercat norocul, dar au fost prinse si eliminate din sala.

Am avut cinci eliminati la proba de limba romana a sesiunii de toamna a examenului de Bacalaureat. Candidatii au intrat in sala de examen cu aparatura electronica. Regulamentul de organizare a examenului national specifica foarte clar faptul ca niciun candidat nu are voie sa intre in examen cu telefoane mobile sau orice alt fel de aparatura electronica ce ar putea facilita fraudarea probei”, a precizat Marcel Brancu, secretarul comisiei de Bacalaureat din Timis.

Pe langa cei cinci eliminati din examen, un alt candidat a intarziat. Acesta a primit subiectele de rezerva si sustine proba scrisa la limba romana de la ora 12.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...