Opinia Timisoarei

Incet, dar sigur, se largeste drumul intre Timisoara si Giroc! De cand vom putea circula pe 4 benzi?

TIMISOARA. Lucrarile sunt in toi la drumul judetean ce leaga Timisoara de comuna Giroc. Lucrarile sunt in toi la drumul judetean ce leaga Timisoara de comuna Giroc. Se munceste insa cu temeinicie, sustine presedintele Consiliului Judetean care crede ca o intarziere de cateva luni nu-i un bai asa de mare. CJT largeste acest tronson la patru benzi de circulatie si executa unele lucrari la retelele de utilitati.

Titu Bojin, presedintele Consiliului Judetean Timis, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro ca pana la sfarsitul anului viitor drumul va fi finalizat in intregime si se va putea circula in conditii normale.

Se lucreaza la acest drum dintre Timisoara si comuna Giroc si noi speram ca de anul viitor, asa cum e prevazut in proiect, sa putem sa il inchidem.  Dupa parerea mea, la sfarsitul anului viitor ar trebui sa inchidem proiectul de la Giroc„, a declarat Bojin.

Intrebat de ce dureaza asa de mult asfaltarea tronsonului de doar cativa kilometri dintre Timisoara si Giroc, Titu Bojin a explicat ca este vorba si de alte lucrari, la retelele de apa, gaz si canalizare.

Dureaza asa mult pentru ca este destul de delicat. Noi am lucrat, ati vazut, la lucrarile ascunse cum se spune, la gaz, apa, canalizare, tot ce inseamna tevi, la electricitate. Nu vrem sa facem lucrarea in pripa si fortat pe perioada de iarna si dupa aceea sa spunem ca am aruncat banii. Mai bine intarziem o luna de zile, doua luni. Sunt finantate din fondurile Consiliului Judetean sumele necesare„,  a spus Bojin.

Intreaga lucrare va fi achitata din bugetul Consiliul Judetean si costa aproximativ 4,1 milioane de euro, conform devizului general al investitiei modificat si actualizat dupa atribuirea contractului.

Tronsonul de drum dintre Giroc si Timisoara are 2,5 kilometri.

Exit mobile version