Noutati :

A inceput Festivalul de Arta si Cultura Studenteasca cu ateliere de grafica, sculptura si pictura

2 mai, 2011 - 04:28 PM
Autor: Andreea Hnyatek      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. StudentFest-ul a inceput astazi pentru 10 studenti ai Facultatii de Arte. Tinerii lucreaza de zor la amenajarea decoratiunilor pentru o plaja artificiala, care va prinde viata in urmatoarele zile, in spatele facultatii de pe strada Oituz.

Castele de nisip, umbrele si alte elemente din hartie, sarma, cartoane sau alte materiale neconventionale sunt numai cateva din decoratiunile care vor infrumuseta plaja. Duminica, in ultima vor fi expuse pe plaja toata lucrarile din festival, inclusiv cele de pictura si ceramica si vor putea fi vizitate de oricine este interesant.

Maine, in a doua zi de festival va incepe la ora 10.00 cu un workshop inchis despre foto-juralism, iar in acelasi timp, la mansarda Bastionului Theresia oricine este interesat poate participa la o discutie despre introducerea in comunicarea integrata. De la ora 11.00 srudentii de la sectiunea de film isi asteapta vizitatorii cu o prezentare de Video Art, iar cei de la comunicare cu continuarea discutiei despre comunicarea integrata. De la ora 14.00 se va putea vizita o expozitie de fotografie cu tema “compromis”, la parterul holului UVT. Activitatile continua pana la ora 19.00 .

Da click mai jos sa vezi programul complet al programului de la Studentfest 2011!

Program StudentFest 2011 CompromisInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...