Inceput de an universitar la Universitatea Politehnica Timisoara

TIMISOARA. Anul universitar, pentru studentii politehnisti timisoreni, incepe luni, 25 septembrie 2017. Seria ceremoniilor va fi deschisa de Facultatea de Automatica si Calculatorare, care isi asteapta bobocii la Casa Tineretului (FITT). Toate celelalte deschideri de an universitar se vor desfasura in spatiile Universitatii Politehnica Timisoara, conform programului atasat. La Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologii Informationale, la Facultatea de Electrotehnica si Electroenergetica, la Facultatea de Mecanica si la Facultatea de stiinte ale Comunicarii studentii cu rezultate deosebite in anul precedent vor primi premii substantiale in bani si obiecte, din partea unor parteneri economici de traditie.

Ca de fiecare data, festivitatile de deschidere vor avea prezidii formate din reprezentanti ai conducerii universitatii, decani ai facultatilor, distinsi membrii ai mediului academic, oficialitati locale, precum si colaboratori din mediul economic.

„Pentru noi este inceptul unui nou an universitar, pentru boboci – startul intr-o perioada a vietii de care isi vor aminti cu drag multi ani de acum inainte. Suntem nerabdatori sa ne cunoastem mai bine si sa facem lucruri remarcabile impreun”, a transmis rectorul Universitatii Politehnica Timisoara, prof.univ.dr.ing.Viorel-Aurel SERBAN.

Totodata, programul zilei de luni include si inaugurarea unui laborator la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologii Informationale. Conducerea unei firme ce activeaza in judetul Timis a dotat cu aparate de detectare si masurare (osciloscoape, generatoare de functii, surse de tensiune) sala B313 din cladirea Electro, corpul B, et. 3, a carei inaugurare este programata pentru ora 13:00.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.