Noutati :

A inceput Cupa Liceelor 2011 la Timisoara. Elevii se intrec la fotbal, baschet, volei si saritura in lungime. VEZI FOTO!

9 iunie, 2011 - 05:43 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. Sportul a intrat in scolile timisorene sub forma unor concursuri organizate de elevi. Daca Ministerul Educatiei incearca sa suplineasca numarul orelor de educatie fizica din scoli, pustii i-au luat-o inainte si organizeaza fel de fel de competitii sportive.

Cateva zeci de tineri de liceu s-au intrecut joi, pe terenul de sport al Liceului “Grigore Moisil”, la fotbal si saritura in lungime. Cupa Liceelor a adunat elevi de la sapte licee din Timisoara.

Sporturi precum fotbalul, baschetul, voleiul si saritura in lungime se numara printre jocurile in echipa care au trezit interesul a sapte licee din orasul de pe malurile Begai. Elevi de la „Grigore Moisil”, „Nikolaus Lenau”, „Carmen Sylva”, „William Shakespeare”, „F.S. Nitty”, „C.D. Loga” si Colegiul Naţional Banaţean vor concura pentru titlul de cea mai buna echipa in cadrul concursului Cupa Liceelor.

Tehnica in jocurile cu balonul rotund, dar mai ales jocul in echipa au adus satisfactie tinerilor care au luat parte la competitie. Ei au alergat sa marcheze si sa-si duca echipe spre victorie. Nu au lipsit nici faulturile, dar arbitrii au fost vigilenti si au pedepsit jocul dur si cel lipsit de fair-play.

„Acest proiect urmareste stimularea interesului tinerilor pentru sport, precum si sa-i determine sa realizeze ca miscarea nu înseamnă doar sanatate si distractie, ci chiar o modalitate de a cunoaste persoane si de a lega prietenii”, ne-a spus Eugen Nastase organizatorul proiectului.
Evenimentul este organizat de echipa Info-sport, formata din sase elevi ai Liceului „Grigore Moisil”,  care este finantat prin programul YouthBank.

FOTO: Dariana DragosInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...