Incepeti anul 2011 inscrisi la un curs de engleza

Va ganditi cat de utila este limba engleza si totusi credeti ca dureaza prea mult sau este chiar imposibil sa o invatati? Va este teama ca varsta sau lipsa timpului ar putea fi un impediment? „2F Centro Formatione”, cea mare mare scoala privata din centrul Europei, va poate oferi solutia perfecta pentru invatarea limbii engleze.

Cu o experienta de peste 30 de ani in folosirea metodei instinctive de predare a limbii engleze, Scoala 2F va ofera un curs practic, bazat pe conversatie intr-un mediu placut si o atmosfera relaxanta. Metoda presupune exercitii practice si urmeaza fazele naturale de invatare, renuntand la metoda clasica si focalizand atentia asupra comunicarii.

Pentru o buna asimilare a limbii engleze, grupele sunt formate din maxim 10 persoane, astfel incat fiecare cursant sa fie un participant activ la curs, iar profesorul sa poata urmari indeaproape progresele fiecaruia.

Profesorii sunt selectati cu grija in baza unor criterii riguroase si le sunt asigurate training-uri teoretice si practice pentru a garanta profesionalismul si omogenitatea cursurilor.
in laboratorul multimedia, cu ajutorul calculatorului si al unui software special creat, fiecare cursant isi poate exersa cunostintele nou-dobandite si totodata, imbunatati pronuntia.
La finalizarea fiecarui nivel, cursantii 2F sustin un examen in urma caruia pot obtine un certificat recunoscut international.
Urmatoarele sesiuni de cursuri vor incepe in primele luni ale anului 2011 in Arad si Timisoara, urmand Oradea in primavara.

Cei interesati pot contacta Scoala 2F la sediul central din Timisoara, Bld Liviu Rebreanu, nr 13, sau la nr. de tel 0757-051-962.

Facilitatile oferite de cursurile 2F Centro Formatione

– Grupe restranse (maxim 10 persoane)
– Profesori de engleza, care vorbesc aceasta limba la nivel de limba materna
– Materiale didactice
– Laborator multimedia
– Metoda de predare bazata pe conversatie si  situatii practice
– Tematica personalizata
– Metoda de predare interactiva
– Orar flexibil
– Oportunitatea platii in rate
– Acordarea diplomei scolii internationale dupa efectuarea cursului
– Garantia rezultatului

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Buna,
    As dori sa stiu daca in Oradea se deschide centru. Cand si unde?
    Multumesc!