Noutati :

Incepe o noua sesiune de admitere la Universitatea Politehnica Timisoara

2 septembrie, 2014 - 07:10 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Universitatea Politehnica Timisoara organizeaza, in intervalul 5-14 septembrie 2014, sesiunea de toamna a concursului de admitere pentru ciclul licenta. Candidatii au la dispozitie 304 locuri bugetate, respectiv 509 locuri cu taxa.

Mai multe informatii despre impartirea locurilor disponibile pe facultati si specializari pot fi gasite in urmatorul tabel.

Candidatii se pot inscrie in perioada 05 – 08 septembrie, la sediile facultatilor. Concursul de admitere va avea loc in data de 10 septembrie la toate specializarile, rezultatele finale fiind afisate in 14 septembrie, dupa cele 3 randuri de confirmari.

UPT se numara printre putinele universitati din tara care ofera cazare tuturor studentilor sai, netimişoreni, in cele 16 camine studentesti (peste 5000 de locuri de cazare) proaspat renovate. Servirea mesei se poate face in restaurantele studenţeşti, la preţuri preferentiale. Studentii UPT isi desfasoara orele de educatie fizica şi activitaţi recreative in cadrul a doua baze sportive cu dotari de ultima ora: doua bazine de inot semiolimpice, unul acoperit si unul descoperit; terenuri acoperite si descoperite de fotbal, tenis, volei, handbal, pista de atletism; sali de forta si fitness. Accesul la bazele sportive este gratuit pentru studenti. De asemenea, studentii UPT beneficiaza de gratuitate pe transportul in comun din Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...