Noutati :

Incepe o noua sesiune de Admitere la Universitatea Politehnica Timisoara

13 iulie, 2016 - 03:06 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Universitatea Politehnica Timisoara organizeaza, in intervalul 18-26 iulie 2016, concursul de admitere pentru ciclul licenta, la 56 de specializari oferite de cele 10 facultati ale sale, din Timisoara si Hunedoara. Admiterea se face pe baza probelor de verificare a cunostintelor si abilitatilor sau pe baza de dosare, in functie de specializarea dorita. Mai multe informatii despre locurile disponibile pe facultati si specializari pot fi gasite in urmatorul tabel.

Oferta pentru anul universitar 2016 – 2017 cuprinde 2200 locuri fara taxa si peste 1000 de locuri cu taxa.

Astfel, candidatii se pot inscrie la una dintre facultatile UPT online sau la sediile institutiilor. Pentru facultatile care organizeaza probe de verificare a cunostintelor (Automatica si Calculatoare, Electronica si Telecomunicatii, Arhitectura si Urbanism), inscrierea se va face doar pana in 23 iulie, urmand pe proba sa se desfasoare marti, 26 iulie. Rezultatele se afiseaza in intervalul 27-30 iulie, in 3 randuri de confirmari, la fiecare dintre sediile facultatilor UPT.

Cei care doresc sa afle mai multe detalii despre perioada de inscrieri la facultate si despre oferta educationala pot accesa site-ul Universitatii Politehnica, la sectiunea Admitere.

UPT se numara printre universitatile din tara care ofera cazare tuturor studentilor sai care sunt din afara Timisoarei, intr-unul dintre cele 16 camine studentesti si in total asigura peste 5000 de locuri de cazare. Servirea mesei se poate face in restaurantele studentesti, la preturi preferentiale. Studentii UPT isi desfasoara orele de educatie fizica si activitati recreative in cadrul a doua baze sportive cu dotari de ultima ora: doua bazine de inot semiolimpice, unul acoperit si unul descoperit; terenuri acoperite si descoperite de fotbal, tenis, volei, handbal, pista de atletism; sali de forta si fitness. Accesul la bazele sportive este gratuit pentru politehnisti. De asemenea, studentii UPT beneficiaza au acces gratuit la noua Biblioteca – un spatiu impresionant, dotat cu tehnologie de ultima generatie si spatii proiectate pentru toate nevoile studentilor: studiu individual sau in grup, sedinte de lucru internationale etc.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...