Incepe Festivalul International de animatie ‘Sub masca lui Merlin – editie unica, speram ;)’. Actorii papusari ridica cortina in spectacole pentru toate varstele

Merlin și-a pus masca (de protecție) și a dat de știre că o nouă ediție, unică, sperăm 😉 a Festivalului Internațional de Animație „Sub masca lui Merlin” va începe în data de 3 octombrie 2020, de la ora 18:00, când publicul care-l iubește pe celebrul personaj legendar este invitat la întâlnirea cu acesta.

Spre deosebire de celelalte ediții cu care teatrul și-a obișnuit spectatorii, ediția 2020 este, întradevăr, specială, datorită condițiilor impuse de contextul pandemic. Astfel, spectacolele invitate se vor desfășura în weekend, sâmbăta de la ora 18 și duminica, de la ora 11, cu un singur teatru invitat pe săptămână.

Pentru toți spectatorii, indiferent de vârstă, Teatrul „Merlin” a pregătit un program care se întinde pe durata a șase săptămâni, cu spectacole din țară și din străinătate. Vă asigurăm că și propunerile din acest an sunt foarte atractive: trupe de teatru din Arad, Alba Iulia, Craiova, Reșița, București, împreună cu David Zuazola, Chile, în colaborare cu Unia Teatr NIEMOZLIWY din Polonia sunt încântate să revină pe scena timișoreană.

Puteți să alegeți din titlurile prezente în program atât spectacole pentru copii foarte mici: Cine ești tu?(destinat copiilor începând de la 2 ani), Povestea celor trei purceluși, Mocănița poveștilor, O poveste din lumea păpușilor, cât și pentru întreaga familie:  Aventurile peștișorului azuriu și Robot

Festivalul Internațional de Animație „Sub masca lui Merlin”, susținut de Consiliul Județean Timiș, este un prilej extraordinar pentru copii, dar și pentru adulții cu suflet de copil să vadă spectacole valoroase, contemporane. Profesioniștii din teatru au parte de discuții constructive și schimb de experiență, iar întreaga familie poate petrece timp de calitate.

Chiar dacă mulți dintre noi suntem îngrijorați de actuala situație, vă invităm la teatru unde actorii sunt pregătiți pentru a aduce un zâmbet pe fața fiecărui copil. Au mai rămas doar câteva zile până când imnul Festivalului Internațional de Animație „Sub masca lui Merlin” se va auzi la Timișoara, întreaga echipă așteptându-vă cu drag.

PROGRAM

Sâmbătă, 3 octombrie 2020

18:00 O POVESTE DIN LUMEA PĂPUȘILOR (4+), Teatrul de Păpuși „Prichindel”, Alba-Iulia

Duminică, 4 octombrie 2020

11:00 O POVESTE DIN LUMEA PĂPUȘILOR (4+), Teatrul de Păpuși „Prichindel”, Alba-Iulia

Sâmbătă, 10 octombrie 2020

18:00 AVENTURILE PEȘTIȘORULUI AZURIU (family), Teatrul de Vest, Reșița

Duminică, 11 octombrie 2020

11:00 AVENTURILE PEȘTIȘORULUI AZURIU (family), Teatrul de Vest, Reșița

Sâmbătă, 17 octombrie 2020

18:00 MOCĂNIȚA POVEȘTILOR (3+), Teatrul pe Roți, Arad

Duminică, 18 octombrie 2020

11:00 MOCĂNIȚA POVEȘTILOR (3+), Teatrul pe Roți, Arad

Sâmbătă, 24 octombrie 2020

18:00 POVESTEA CELOR TREI PURCELUȘI (3+), Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri”, Craiova

Duminică, 25 octombrie 2020

11:00 POVESTEA CELOR TREI PURCELUȘI (3+), Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri”, Craiova

Sâmbătă, 31 octombrie 2020

18:00 CINE EȘTI TU?  (2+), Teatrul de Animație „Țăndărică”, București

Duminică, 1 noiembrie 2020

11:00 CINE EȘTI TU?  (2+), Teatrul de Animație „Țăndărică”, București

Sâmbătă, 7 noiembrie 2020

18:00 ROBOT (family), David Zuazola,Chile/Unia Teatr NIEMOZLIWY, Polonia

Duminică, 8 noiembrie 2020

11:00 ROBOT (family), David Zuazola (Chile)/ Unia Teatr NIEMOZLIWY, Polonia

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...