Noutati :

Incepe febra examenelor. Cand dau Bac-ul olimpicii din Timisoara?

7 aprilie, 2016 - 09:30 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

Mai este doar putin pana la sesiunea speciala a examenului de Bacalaureat de anul acesta. Peste aproximativ o luna, elevii olimpici vor sustine probele examenului maturitatii. Mai exact, in 14 si 15 mai, elevii care sustin Bac-ul Olimpicitor trebuie sa se inscrie pentru a intra in examen, iar din 16 mai, acestia vor da primele probe, cele de competente.

Sesiunea speciala a examenului se va desfasura la Brasov, iar probele vor putea fi sustinute de toti elevii care participa la loturile olimpice si la competitiile sportive si artistice internationale care se desfasoara in timpul sesiunii normale de Bacalaureat, dar si elevii care sustin examenul de admitere la universitati din strainatate.

Probele de competente linvistice si digitale se vor desfasura intre 16 si 21 mai, iar doua zile mai tarziu vor incepe probele scrise ale examenului. Astfel, in 23 mai, elevii vor da proba scrisa la Limba Romana, in 24 mai vor sustine proba obligatorie a profilului, in 25 mai pe cea la alegere a profilului si specializarii, iar acolo unde este cazul, in 26 mai va fi sustinuta proba la limba si literatura moderna.

Afisarea primelor rezultate ale examenului este prevazuta pentru data de 26 mai si tot in aceasta zi, cei nemultumiti de note vor putea depune contestatii. In 27 mai vor fi afisate rezultatele finale ale sesiunii speciale de bacalaureat.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...