Noutati :

Incepe curatenia de primavara! Timisorenii sunt sfatuiti sa scape de vechituri si gunoaie. Afla programul!

8 martie, 2012 - 01:13 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Adunati de prin case si gradini ce nu va mai trebuie si asezati gunoaiele la marginea bordurii! Curatenia de primavara demareaza peste aproximativ 2 saptamani la Timisoara.

Curatenia de primavara incepe luni, 19 martie. Mai intai se aduna gunoaiele din partea de nord a canalului Bega, iar din 26 martie cele din partea de sud.  Angajatii Retim vor colecta atat deseuri de uz casnic si gospodaresc, cat si deseuri vegetale, cum ar fi cele rezultate din arborii si spatiile verzi din jurul cladirilor.

Timisorenii sunt rugati sa depoziteze toate gunoaiele la marginea trotuarelor, dar in functie de programul oferit de primarie pentru strazile pe care acestia locuiesc. Mare atentie insa! Nu se colecteaza deseuri rezultate din curatenia facuta la poduri sau la pivnite, adica moloz, tigle si alte resturi de instalatii si zugraveli. Acestea, dar si DEEE-urile, in cantitati de sub 1 mc, se preiau gratuit de la timisoreni prin punctele de colectare-preluare situate pe Avram Imbroane nr. 70, Calea Torontalului nr. 94, Strada Energiei nr. 3 si Calea Mosnitei nr. 2. Pentru deseurile mai mari de 1 mc, timisorenii sunt rugati sa sune la numerele 0256.499.537 sau 0256.220.064.

„Avand in vedere ca Retim a amplasat in Timisoara 23 de recipiente sub forma de clopot, destinate colectarii deseurilor din sticla – alba sau colorata – rugam cetatenii sa depuna aceste deseuri in containere si sa indeparteze toate resturile de alimente din sticla si borcane inainte de a le depune in containere. Acestea au fost amplasate in apropierea complexelor comerciale, precum si in statiile mijloacelor de transport in comun cu trafic intens”, se arata in comunicatul transmis de viceprimarul Adrian Orza.

Timisorenii care isi vor casa luna si bec si inca mai arunca gunoaie dupa ce angajatii Retim au trecut pe strada lor risca amenzi intre 1.000 si 2.000 de lei.

Prima etapa a curateniei de primavara se desfasoara in perioada 19 – 25 martie, la nord de Bega, iar cea de-a doua in perioada 26 martie – 1 aprilie, la sud de Bega.

Descarca de aici traseele angajatilor Retim!

Descarca de aici lista strazilor in ordine alfabetica!

Descarca de aici perimetrele stabilite de Retim!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...