Noutati :

Incepe cea de-a XII-a editie a Simpozionului International SACI, la Universitatea Politehnica Timisoara

16 mai, 2018 - 08:26 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. In perioada 17-19 mai 2018, la Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul UPT, va avea loc cea de-a XII-a editie a simpozionului international SACI 2018 (Symposium on Applied Computational Intelligence), un eveniment de anvergura organizat in comun de Universitatea Politehnica Timisoara si Obuda University, Budapesta, Ungaria.

CITESTE SI: Gulgutele vor lumina din nou Timisoara si se vor da lupte cu sabii de spuma. Concerte si actiuni inedite la Festivalul Luminii. Cand incepe 

Deschidere afestiva va avea loc joi, 17 mai 2018,ora 9:30, in amfiteatrul A 101 al Facultatii de Automatica si Calculatoare, iar in cadrul simpozionului vor fi decernate si doua titluri de Doctor Honoris Causa al UPT unor personalitati in domeniu.

In cadrul simpozionului vor fi prezentate 108 lucrari stiintifice, iar peste 300 de specialisti din 20 de tari din Europa, America de Nord, America de Sud, Asia si Africa vor participa la cele 22 de sesiuni ale simpozionului.

Simpozionul SACI 2018 este inclus in programul manifestarilor stiintifice ale prestigiosului Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) din SUA si se desfasoara sub egida unui grup important de societati si asociatii: IEEE Romania Section, Academia de Stiinte din Romania, Filiala Timisoara a Academiei Romane, societati profesionale din Europa. Simpozionul SACI 2018 este cosponsorizat tehnic de IEEE Systems, Man, and Cybernetics Society.

Incepand cu ultimele patru editii, lucrarile simpozionelor SACI sunt indexate in Clarivate Analytics Web of Science, cu una din denumirile anterioare ISI Web of Knowledge. Lucrarile ultimelor opt editii ale SACI sunt indexate in Scopus, IEEE Xplore si INSPEC.

In cadrul simpozionului, Senatul Universitatii Politehnica Timisoara va decerna, joi, 17 mai 2018, incepand cu ora 15:00, in Sala Senatului, titlurile onorifice de Doctor Honoris Causa unor personalitati de renume mondial in domeniul tehnologiilor software si sistemelor inteligente care, de-a lungul timpului, au colaborat in mai multe proiecte alaturi de UPT: prof.dr. Hamido Fujita, de la Iwate Prefectural University din Japonia si dr.ing. Attila Bilgic, managing director si CTO al Krohne Group din Duisburg, Germania.

CITESTE SI: Magazinul viitorului – la EXPO SHOP 2018. Prima expozitie din Romania dedicata industriei de retail are loc intre 16 si 19 mai la ROMEXPO  Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...