Noutati :

Incepe batalia pe posturile de profesor in Timis! Luni si marti se depun dosarele de suplinire, joi are loc examenul!

1 august, 2011 - 11:12 AM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Peste 1.800 de posturi si fractiuni sunt disponibile pentru suplinire profesorilor timiseni. Luni si marti sunt inscrierile, iar joi se desfasoara examenul. Candidatii vor fi supravegheati video.

In timp ce multi dascali sunt in vacanta, o parte dintre cei care doresc sa devina profesori se inscriu in aceste zile pentru examenul de suplinire de joi, 4 august.

Candidatii care nu au obtinut un post de titular in invatamantul timisean si doresc sa intre la clasa din septembrie se inscriu luni si marti pentru examenul de suplinitor. Proba nationala va avea loc joi, 4 august.

Inscrierile din aceste zile au loc in trei centre: Colegiul Tehnic „H. Coanda”, Colegiul Tehnic „E. Ugureanu” si Grup Scolar Alimentar. „In aceste zile, inscrierile cadrelor didactice se fac pana la ora 16, dar pot fi prelungite pana la orele 18-19, daca multe persoane isi depun dosarele”, a precizat Francisc Halasz, inspector general adunct in cadrul Inspectoratului Scolar Timis.

Tot in cele trei centre se va desfasura si examenul.

Lupta se va da pe cele peste 1.500 de norme si fractiuni didactice. Lor li se adauga aproape 300 de posturi rezervate (pentru inspectori scolari si directori).

Rezultatele concursului vor fi afisate in centre in 8 august. Nici de aceasta data dascalii nu vor scapa de camerele de supraveghere. Repartizarea catedrelor va avea loc in 24-26 august, dar prioritate au cei care au sustinut examenul de titularizare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...