Incepe a doua campanie de colectare trimestriala a deseurilor voluminoase, in Timisoara si zona periurbana

TIMISOARA. RETIM Ecologic Service SA va derula in perioada 19 noiembrie 2018 – 18 februarie 2019 a doua campanie de colectare a deseurilor voluminoase din Timisoara si zona periurbana municipiului, zona care cuprinde localitatile Becicherecu Mic, Biled, Bucovat, Carpinis, Cenei, Checea, Dudestii Noi, Dumbravita, Fibis, Foeni, Ghiroda, Giroc, Giulvaz, Iecea Mare, Masloc, Mosnita Noua, Ortisoara, Otelec, Parta, Peciu Nou, Pischia, Remetea Mare, Sacalaz, Sag, Sinandrei, Sandra, Sinmihaiu Roman, Satchinez, Uivar si Varias.

AICI puteti consulta lista cu locurile in care pot fi depozitate deseurile voluminoase in Timisoara, si programul dupa care vor fi ridicate.

Cetatenii din aceste localitati vor putea depune prin aport voluntar, in containerele special puse la dispozitie in punctele de colectare mentionate, deseurile voluminoase.

AICI vedeti programul de ridicare al deseurilor voluminoase din localitatile din apropierea Timisoarei si lista cu locurile in care acestesa pot fi depozitate.

Deseurile voluminoase sunt: piese de mobilier, saltele, covoare, obiecte mari de folosinta indelungata altele decat deseurile electrice si electrocasnice, etc. Deseurile voluminoase nu trebuie amestecate cu alte categorii de deseuri (reziduale, reciclabile, de constructii, etc.).
Nu se colecteaza deseurile electrice si electrocasnice (televizoare, masini de spalat, frigidere, computere, etc.)!

Deseurile voluminoase se pastreaza in gospodarie pana in momentul depunerii voluntare la punctul de colectare si nu se depun pe domeniul public in afara programului de colectare.
Punctele de colectare din fiecare localitate, precum si intervalul orar, sunt mentionate in tabelurile alaturate si pe www.retim.ro/stiri.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. dan spune:

    Linkurile la fisiere merg la locatii pe C:, evident ca nu le avem