Noutati :

Incep noi serii de cursuri la CCIA Timis. In ce domenii va puteti specializa?

1 august, 2017 - 12:29 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Pentru luna septembrie 2017, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala organizeaza, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr 22, noi serii ale urmatoarelor cursuri:

1. Curs Instruire Lege 98/2016 si Normele de aplicare, 18 – 22 septembrie 2017
2. Curs UTILIZARE SEAP, 25 – 29 septembrie 2017
3. Curs EXPERT ACHIZItII PUBLICE, 18 septembrie – 3 octombrie 2017.

Cele trei cursuri privind Achizitiile Publice vizeaza instruirea si informarea persoanelor implicate, dar si a celor care urmeaza sa se implice in achizitiile publice privind ultimele modificari legislative din domeniu.

Cu un puternic caracter interactiv, cursurile se adreseaza atat autoritatilor contractante cat si celor care doresc sa participe la licitatii publice, in calitate de ofertanti.

Cursul de Instruire Lege 98/2016 si Normele de aplicare vine in sprijinul celor care deja lucreaza in domeniul achizitiilor publice, dar care doresc sa se instruiasca din punct de vedere al ultimelor modificari legislative in domeniu.

Fiecare sesiune teoretica va fi urmata de aplicatii practice.

Prin participarea la cursul de UTILIZARE SEAP, se vor deprinde abilitati in utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire si pentru realizarea achizitiilor directe. in cadrul cursului, se pune accent si pe tranzitia la noua platforma SICAP.

Pentru Autoritatile Contractante, participarea la instruire faciliteaza cunoasterea in detaliu a functionalitatilor SEAP.

Pentru Operatorii Economici, participarea la instruire faciliteaza cunoasterea SEAP ca mijloc de optimizare a profiturilor prin cresterea vizibilitatii ofertelor si a volumului de vanzari pentru produsele/serviciile comercializate.

Pe parcursul perioadei de desfasurare a cursului EXPERT ACHIZITII PUBLICE, acreditat ANC, participantii vor cunoaste si vor aprofunda notiunile specifice achizitiilor publice, avand posibilitatea de a aplica toate conceptele invatate in cadrul unor sarcini concrete. Programul de formare vizeaza cresterea capacitatii de implementare practica a notiunilor teoretice furnizate de trainer. In urma cursului, participantii vor putea practica meseria de Expert Achizitii Publice.

Cursul Expert Achizitii Publice este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale, certificatul obtinut fiind recunoscut atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana. Certificatul ANC este insotit de un supliment, document care prezinta intr-o forma standardizata si detaliata competentele dobandite si certificate la finalizarea cursului.

Formator: Daniela GOIA.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...