Noutati :

Incep negocierile pentru cumpararea cladirii in care functioneaza ambulatoriul Spitalul Municipal si pentru chiria unui imobil al Maternitatii Odobescu

29 iunie, 2011 - 11:34 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Consilierii locali au votat in aceasta saptamana numirea unei comisii care sa negocieze cu proprietarii cladirii in care functioneaza ambulatoriul Spitalul Municipal cumpararea acesteia. Este vorba despre cladirea de pe strada Rozalia nr. 1,  langa bulevardul Mihai Viteazu (fosta Ortopedie).

Alesii au imputernicit deja comisia care va purta negocierile cu cei doi proprietari: Mihai Monica si Stroia Mihai, acesta din urma fiind mandatar al fostului proprietar, Schultz Agnes.

Potrivit proiectului de hotarare pe care l-au votat alesii locali, cei doi sunt de acord sa negocieze si sa incheie o tranzactie pentru imobilul in care functioneaza o parte din Ambulatoriul de specialitate integrat al Municipalului.

Potrivit directorului institutiei sanitare, cladirea nu a fost inca evaluata, aceasta urmand a fi facuta de reprezentantii Primariei Timisoara.

Nu se stie deocamdata cat costa cladirea, insa primarul Gheorghe Ciuhandu spune ca daca se va ajunge la o suma finala, aceasta va fi cumparata cu bani din bugetul local.

„Am ales o comisie de negociere care sa negocieze cu proprietarii privati preluarea contra-cost a acestor cladiri. Se vor intalni probabil in saptamanile urmatoare si o sa vedem la ce suma se ajunge. Se va cumpara cu bani din buget”, a afirmat primarul Timisoarei.

Negocieri si pentru Maternitatea Odobescu

O alta comisie a fost aleasa pentru a negocia chiria pentru o parte din imobilul in care functioneaza Maternitatea Odobescu. Proprietar este aici Fundatia Caritatea, care a marit in anii trecuti si chiria pentru cladirea in care functioneaza Liceul de Arte.

La Spitalul Clinic de Obstretica Ginecologie „Dr. Dumitru Popescu” este vorba insa numai despre demisol, parter si etajul I a imobilului de pe bulevardul 16 Decembrie nr. 24, cel de-al doilea etaj apartinand domeniului public al Timisoarei.

Reprezentantii Fundatiei Caritatea au inaintat deja alesilor locali o adresa prin care propun o chirie de 4.800 de euro pe luna pentru cele 3 etaje, insa abia acum vor incepe negocierile.

„Nu stiu cat pot sa mareasca, pentru ca nu am negociat. Noi pana acuma nu am platit nimic, pentru ca nu am avut contractul, care era facut pe Ministerul Sanatatii. Nu eram noi titularii de contract, dar acum il vom transfera pe noi si vom negocia chiria”, a mai afirmat Gheorghe Ciuhandu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...