Incep lucrarile la Scoala Generala 30 din Timisoara. Se construiesc doua corpuri de cladire si se modernizeaza cele existente

TIMISOARA. Doua noi corpuri de cladire cu 16 sali de clasa urmeaza sa fie ridicate la Scoala generala nr.30, din zona Soarelui.

CITESTE SI: Containere modulare din rezerva de stat, la spitalul din Lugoj, pentru organizarea unor puncte de triaj pentru pacienti 

Ordinul de incepere a lucrarilor a fost semnat, iar de luni, 17 ianuarie, va demara organizarea de santier. Unul dintre corpurile de cladire ce urmeaza sa  fie construite va avea 6 sali de clasa si toate spatiile functionale necesare, iar cel de-al doilea va avea 10 clase.

Noile constructii vor gazdui aproximativ 100 de cadre didactice si personal nedidactic si pentru peste 2.000 de elevi, care vor fi repartizati astfel: in corpul A – 592 elevi, in corpul B – 881 elevi, in corpul D- 240 elevi, in corpul E- 300 elevi. Pentru corpul C numarul de locuri este: 50 la bazinul de inot, 70 la sala de sport, 200 la sala multifunctionala.

In cadrul proiectului, pe langa construirea celor doua corpuri noi, se vor face lucrari de modernizare si la cele trei cladiri existente.

In prezent elevii de la Scoala Generala nr.30 invata atat in corpurile de cladire disponibile, cat si in containere.

Lucrarile vor fi efectute de asocierea SC T.T.&Co Solaria Grup SRL si Euras. Lucrarile ar urma sa dureze doi ani, iar valoarea totala a contractului este de 24.832.644,03 lei, cu TVA.

In prezent elevii de la Scoala Generala nr.30 invata atat in corpurile de cladire disponibile, cat si in containere.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. 😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 spune:

    La sfârșit Samuie’l și cu Ruben Biberon vor trece la realizări după modelul lui Drulă cap de …. care ne explică cum a participat la proiectele tuturor drumurilor din România.