Noutati :

Incep inscrierile la Facultatile SRI! Afla cate locuri sunt disponibile!

2 ianuarie, 2013 - 08:01 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” organizeaza in iulie 2013 concurs de admitere la Facultatea de Informatii pentru doua specializari. inscrierea candidatilor are loc in perioada 7 ianuarie 2013 – 15 februarie 2013.

Durata studiilor este de trei ani de zile, iar concursul de admitere se va desfasura intre 22 si 26 iulie 2013.

NUMaRUL DE LOCURI SCOASE LA CONCURSUL DE ADMITERE: specializarea „Psihologie-informatii” = 20 locuri (12 baieti si 8 fete); specializarea „Studii de securitate si informatii” = 10 locuri (6 baieti si 4 fete).

Pe durata studiilor, candidatii declarati „Admis” vor avea calitatea de student al Academiei Nationale de Informatii „Mihai Viteazul”, din momentul inmatricularii in anul I de studii universitare de licenta pana la data absolvirii.

Pentru a dobandi calitatea de ofiter de informatii si competentele necesare exercitarii atributiilor profesionale este necesara continuarea pregatirii universitare in cadrul unui program universitar de master profesional dedicat, organizat de Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul”.

DETALII AICI!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...