Noutati :

Incep inscrierile in clasa pregatitoare si clasa I pentru anul scolar 2014-2015. Cand se vor publica listele?

12 februarie, 2014 - 11:09 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

Inscrierea copiilor in clasa pregatitoare si la clasa I va avea loc din 24 februarie, iar listele cu elevii inscrisi in invatamantul primar in anul scolar 2014 – 2015 vor fi publicate in 11 aprilie, potrivit unui proiect al Ministerului Educatiei.

Ministerul Educatiei a postat, marti, pe site-ul institutiei, proiectul de Calendar al inscrierii in invatamantul primar pentru anul scolar 2014 – 2015.

Astfel, in 17 februarie, vor fi afisate circumscriptiile scolare si numarul de clase pregatitoare alocate, la fiecare unitate de invatamant, pe site-ul acesteia si pe site-ul inspectoratului scolar.

Totodata, vor fi prezentate informatii cum ar fi posibilitatea organizarii procesului de invatamant in cadrul unei gradinite aflate in structura scolii sau in consortiu cu scoala si posibilitatea organizarii programului „Scoala dupa scoala” si vor fi afisate fotografii ale spatiului in care se desfasoara activitatea la clasa pregatitoare.

Tot atunci, va fi afisat programul de evaluare a dezvoltarii psihosomatice a copiilor, care poate fi solicitata de parinti in vederea inscrierii, fiind prezentate si unitatile/ institutiile in care se realizeaza evaluarea. In perioada 18 februarie – 12 martie va fi realizata evaluarea nivelului de dezvoltare psihosomatica a copiilor.

In perioada 19 – 28 februarie, in fiecare unitate de invatamant cu clase pregatitoare, va fi organizata „Ziua portilor deschise”, zi in care parintii, copiii si alte persoane interesate pot vizita spatiile dedicate activitatilor claselor pregatitoare si pot purta discutii cu personalul unitatii de invatamant implicat in aceasta activitate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...