Noutati :

Incep cursurile de formare profesionala la CCIAT. Cine poate participa?

21 ianuarie, 2016 - 02:04 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

„Incepand cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizati furnizorii de formare profesionala trebuie sa faca dovada ca realizeaza programele de formare profesionala cu formatori care au pregatirea pedagogica specifica formarii profesionale a adultilor si pregatirea de specialitate corespunzatoare programei de pregatire”, potrivit Ordonantei de Guvern numarul 129/2000.

In acest context, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala, organizeaza un curs de FORMATOR. Obiectivul cursului este de a pregati persoane pentru ocupatia de Formator (cod COR 242401), iar obtinerea certificarii da dreptul la practicarea acestei meserii.

La cursul de formator se adreseaza urmatoarelor categorii de persoane:

– persoane care doresc sa ofere in conditii legale cursuri si traininguri (calificare, recalificare, dezvoltare personala, dezvoltare de competente), cu diplome recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei

– persoane care ofera in cadrul firmei, in conformitate cu atributiile de serviciu, programe de formare (protectia muncii, cursuri de implementare a sistemelor de calitate, cursuri de calificare la locul de munca etc.)

– persoane care doresc sa se dezvolte personal, prin dobandirea de abilitati si competente, pentru transmiterea corecta si eficienta a unor mesaje catre terti.

– persoane din departamentul de Resurse Umane / lectori interni.

Cursul de formator are la baza metode dinamice, interactive si practice in formarea viitorilor traineri. Cursul este in concordanta cu noul standard ocupational din 2007 si este acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei si autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari.

CCIAT CURS

Diplomele se elibereaza in maxim 30 de zile de la absolvirea cursului, iar membrii CCIAT beneficiaza de 10% reducere la costul cursului.

Primul curs de formator din acest an este programat sa se desfasoare in perioada 1 – 10 februarie 2016, de luni pana vineri, intre orele 16 si 20, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...