Noutati :

Incendiu devastator intr-un restaurant: trei tinere au murit arse de vii, alta e in stare foarte grava. VIDEO!

6 aprilie, 2014 - 10:56 AM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

In momentul in care a izbucnit incendiul, in restaurant se aflau cel putin 20 de oameni, clienti si personal. Panica a fost de nedescris, fiecare incercand sa se salveze din cladirea in flacari. Bilantul este tragic.

Flacarile au cuprins imobilul in care functiona restaurantul Beirut din Constanta, un club si un cazinou. Trei tinere au ramas blocate in incinta si nu au mai putut fi salvate, scrie realitatea.net

O alta fata, o dansatoare,  a fost adusa în stare grava la Bucuresti, cu avionul SMURD. Alti trei tineri sunt internati la Spitalul din Constanta. Cinci autospeciale de pompieri si trei ambulante au sosit la fata locului.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 23:00 si a cuprins si sala cu jocuri de noroc aflata în corpul cladirii, dar si Legendary Pub.
Zeci de pompieri s-au chinuit toata noaptea sa stinga incendiul. Pe toata durata interventiei, traficul a fost blocat pe Bulevardul Tomis din Constanta.

Atat pompierii cat si politistii au început o ancheta pentru a stabili exact care sunt cauzele incendiului. Doua variante sunt luate în calcul: fie incendiul a fost pus intentonat, fie a fost vorba despre un scurtcircuit.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor