Noutati :

Incalzirea gazonului de pe stadionul Dan Paltinisanu sa fie facuta din banii de la sponsori, a decis Consiliul Judetean Timis

26 martie, 2014 - 03:14 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Banii de la sponsori sunt salvatori. Consilierii judeteni au votat ca din acesti bani sa fie realizata incalzirea gazonului de pe stadion, regula prevazuta in regulamentele oficiale de fotbal.

Numai din dreptul de televizare vin la echipa pana la 800.000 de euro, iar instalatia pentru incalzirea gazonului costa pana la 100.000 de euro. Deci bani sunt. A fost, insa, nevoie de acordul consilierilor judeteni pentru a se cheltui aceasta suma provenita din sponsorizari.

In primul an ni s-a dat posibilitatea sa facem un contract cu un alt club care sa ne dea sansa de a juca pe un alt teren daca e iarna grea. Acum, in mai, se face licentiere pe anul urmator. De acum nu vom mai avea dreptul sa jucam pe alt stadion. 100.000 de euro costa instalatia de incalzire din banii clubului, probabil ne va costa si pe noi schimbarea transformatorului. Probabil, in cursul acestui an se vor primi bani numai din dreptul de televizare 600.000 – 800.000 de euro. De asta am cerut sa-si plateasca ei incalzirea terenului. Noi le dam acordul sa puna pe marginea terenului instalatia de publicitate. Instalatia e din fonduri proprii, schimbarea capacitatii electrice e a noastra”, a spus presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin.

ACS Poli a trimis recent o adresa la Consiliul Judetean Timis, care este proprietarul stadionului prin care precizeaza ca se vor putea aloca fonduri din bugetul propriu, de la sponsorizări, pentru instalatia de incalzire a gazonului.

Ramane doar ca CJ Timis sa cumpere un transformator pentru acelasi stadion de fotbal.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...