Noutati :

Inca un sediu pentru Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana

20 octombrie, 2018 - 12:12 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Asociatia TM2021 va avea un nou sediu in care isi va putea desfasura activitatea. Totul, dupa ce alesii locali au votat pentru atribuirea unui spatiu de pe strada Alba Iulia, dupa ce Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana a facut solicitare in acest sens.

„Comisia a avizat favorabil solicitarea Asociatiei Timisoara Capitala Culturala Europeana si a hotarat atribuirea in folosinta gratuita cu contract de comodat pe o perioada de 5 ani a spatiului in suprafata de 74 m.p , situat in imobilul din Timisoara ,Str. Alba Iulia , nr.2 ,cu destinatia de sediu al Asociatiei Timisoara Capitala Culturala Europeana”, se arata in expunerea de motive a proiectului de hotarare votat de consilierii locali.

Acesta este cel de-al doilea sediu in care Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana isi desfasoara activitatea. Din anul 2014, Asociatia TM2021 are sediul in Bastionul Theresia, unde are un spatiu de aproximativ 600 de metri si care apartine Consiliului Judetean Timis.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...