Noutati :

Inca un pas spre construirea Institutului de Oncologie Timisoara. Guvernul a alocat banii pentru studiile de fezabilitate

9 februarie, 2012 - 02:57 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Suntem tot mai aproape de a construi Institutul de Oncologie Timisoara. Ministerul Sanatatii a alocat in sfarsit suma de 1 milion de lei pentru realizarea studiilor de fezabilitate ale proiectului.

Reprezentantii DSP Timis au inceput deja intalnirile cu o echipa de medici specialisti pentru a elabora tema de proiectare pentru institut. Din echipa fac parte conf. dr. Serban Negru, conf. dr. Octavian Mazilu, dr. Smaranda Arghirescu, dr. Sorin Dema si dr. Stefan Curascu.

Banii care trebuie sa vina acum de la minister au mai fost si anul trecut la Timisoara, insa in urma protocolului de predare-primire s-a constatat ca lipsesc anumite termopane, calorifere si alte materiale, in valoare de 300.000 de euro, asa ca banii au mers inapoi la Bucuresti.

Banii repartizati de catre Ministerul Sanatatii in bugetul anului 2012, in acest proiect, reprezinta aceeasi suma alocata in anul 2011, tot pentru studiile necesare demararii constructiei, urmand ca pe masura ce Institutul prinde contur, ministerul sa mai aloce fondurile necesare.

In paralel cu discutiile purtate in cadrul echipei implicata in derularea proiectului au loc consultari si cu staff-ul Institutelor de profil din Iasi si Cluj.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...