Noutati :

Inca o sansa! Luni incep inscrierile pentru a doua sesiune a bacalaureatului. VEZI CALENDARUL!

9 iulie, 2011 - 11:21 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
1

Absolventii clasei a XII-a care nu au reusit sa promoveze prima sesiune a bacalaureatului 2011 mai au o sansa in toamna de a promova examenul de maturitate. De aceasta data ei au posibilitatea sa dea doar probele la care au luat note mici!

Luni incep inscrierile pentru sesiunea a doua de BAC. Elevii care se preyinta la cea de-a doua sesiune sunt obligati sa sustina examenul la probele la care nu au luat nota de trecere, dar pot sustine examen si la probele la care nu sunt multumiti de nota.

Cei care au fost prinsi copiind la bacul din iulie au voie sa repete examenul abia in sesiunea din septembrie 2012.

In perioada 11-15 iulie vor avea loc inscrierile pentru a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2011, care se va desfasura in perioada 22 august-2 septembrie. Bacalaureatul are trei probe orale si trei scrise. Elevii care au urmat liceul in alta limba decat romana vor sustine, in plus, o proba orala si una scrisa de limba materna.

Prima proba a examenuluia celei de-a doua sesiuni de bacalaureat, cea de evaluare a competentelor de comunicare orala in limba romana, se desfasoara in perioada 22-23 august, fiind urmata proba orala la limba materna in intervalul 22-24 august. intre 23 si 24 august va fi sustinuta proba orala de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, urmand ca proba de evaluare a competentelor digitale sa aiba loc in perioada 25 -26 august.

Prima proba scrisa, cea la limba si literatura romana va avea loc la 29 august, urmand ca celelalte trei, sa se desfasoare in intervalul 30 august-2 septembrie.

Rezultatea la Bacalaureat 2011 din prima sesiune au fost cele mai slabe din ultimii ani. Circa 90.000 din cei peste 200.000 de elevi, care s-au inscris la examen in iulie, au reusit sa ia bacalaureatul.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Passe second groupe=Reexaminare.Asta scrie la FUneriu Bac-ul dat in strasburg in ’89