Inca o vara fara skatepark la Timisoara? In ce stadiu este proiectul primariei pentru pasionatii de sporturi extreme?

TIMISOARA. Amatorii de sporturi extreme din Timisoara si-ar putea petrece si vara aceasta fara skatepark. Desi avem bani pentru studii si proiecte, dar si pentru executie, specialistii din Primaria Timisoara sunt inca la documentatie.

A fost intocmit deja studiul de fezabilitate si e nevoie de un vot in Consiliul Local pentru ca lucrurile sa mearga mai departe.

„Saptamana trecuta s-a finalizat SF-ul. Erau propuse ca scenariu 3 variante, am supus atentiei Executivului Primariei Timisoara proiectul, care a propus varianta 3. Acum receptionam studiul de fezabilitate, dupa care il trimitem in Comisia Tehnico-Economica pentru analiza. De acolo se va face propunere de proiect de hotarare pentru aprobare in Consiliul Local. In paralel cu aceste demersuri se va face proiectul tehnic, dar consilierii trebuie sa aprobe varianta. Dupa ce avem proiectul tehnic, se scoate la licitatie pentru executie”, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, seful Directiei de Mediu din cadrul Primariei Timisoara, Adrian Bere.

Potrivit sefului de la Mediu, in toate variantele descrise in studiul de fezabilitate scrie ca parcul de skate ar trebui sa aiba rampe de beton. „Toate sunt cu rampe de beton, dar sunt variante cu beton prefabricat sau cu beton care se toarna la fata locului”, ne-a mai spus Bere.

Oricum, noul parc de skate, care va fi amenajat pe locul celui vechi din Parcul Central, nu va avea rampe de pamant si rampe pentru biciclete, ci va fi destinat doar pasionatilor de skate, dupa cum dezvaluiau recent reprezentantii primariei. Acestia sustin ca nu pot stabili un termen de la care amatorii de sporturi extreme sa se poata bucura de noul skatepark.

CITESTE SI:

Cand se face skatepark la Timisoara? Ce rampe vor fi amenajate pentru pasionatii de sporturi extreme?

Primaria Timisoara a alocat bani, dar nu stie ce vrea: parc de skate sau parc pentru sporturi extreme. Ce s-a decis la dezbaterea pentru skatepark!

Primarul Timisoarei: Vrem sa facem cel mai tare skatepark din Romania! Pasionatii de sporturi extreme sunt chemati la dezbatere

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Ollie spune:

    Cereti si parerea skaterilor cum ar vrea ei sa arate parcul pentru ca voi sigur nu stiti si asa il veti face aiurea !