Opinia Timisoarei

Inca o lovitura in instanta pentru Dominic Fritz. Evaluarea lui Ioan Garboni, ca manager al Filarmonicii Banatul din Timisoara, anulata pe fond de judecatori

TIMISOARA. Dupa ce a suspendat concursul organizat de administratia Fritz pentru functia de manager al Filarmonicii Banatul din Timisoara, acum instanta anuleaza rezultatul final al evaluarii fostului manager al institutiei. In luna mai, Ioan Garboni a primit nota 8.70 la evaluarea activitatii, care, fiind cu 30 de sutimi sub 9, il impiedica sa mai depuna un nou proiect de management pentru a putea ramane la conducerea Filarmonicii.
De altfel, cele mai mici note i le-a acordat chiar veterinarul de la USR Razvan Stana, presedinte al Comisiei de Cultura si Invatamant din cadrul Consiliului Local, cunoscut pentru initiativa interzicerii hranirii porumbeilor in Timisoara. Acesta i-a evaluat managementul lui Garboni alaturi de un director interimar de la Brasov si un alt manager de la Satu Mare, care n-au mai jurizat pe cineva pana la directorul Filarmonicii Banatul.

Dupa ce a depus o contestatie la Primarie, Ioan Garboni s-a adresat instantei. In prima faza, judecatorii au stabilit ca e ilegala aprobarea acestei evaluari, insa Primaria a atacat decizia, iar acum magistratii au dat un nou verdict in contencios administrativ.

Anuleaza procesul verbal de analiza a managementului final al Filarmonicii Banatul din Timisoara a managerului in exercitiu Ioan Garboni, actul administrativ prin care a fost respinsa contestatia administrativa si Dispozitia primarului Municipiului Timisoara privind rezultatul final al evaluarii managementului Filarmonicii Banatul. Obliga paratii la refacerea evaluarii finale a managementului Filarmonicii exercitat de reclamant in baza Contractului de Management„, se arata in solutia data de judecatorii de la Tribunalul Timis, vineri.

Solutia nu e definitiva si poate fi atacata cu recurs in 15 zile.

Va reamintim, la scurt timp dupa aceasta evaluare si dupa ce concursul organizat de primarie pentru pozitia de manager a fost suspendat, Dominic Fritz l-a numit interimar la sefia institutiei pe un apropiat al sau, pe percutionistul Ovidiu Andris, care nici macar nu intrunise conditiile de baza pentru a se inscrie in cursa ca sa devina manager al Filarmonicii Banatul.

CITESTE SI: Aura Twarowska, una dintre cele mai titrate si apreciate mezzosoprane din Romania, solista a Operei din Viena, respinsa de Dominic Fritz pentru a prelua interimatul la conducerea Filarmonicii din Timisoara. Primarul prefera un tobosar respins deja la concursul pentru sefia institutiei

Exit mobile version