Noutati :

Inca o companie IT se extinde la Timisoara, in Ansamblul Openville

1 august, 2017 - 11:09 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

Compania Iulius a închiriat aproximativ 500 mp din clădirea de birouri United Business Center 2 (UBC 2) din ansamblul mixt Openville Timişoara către o noua companie, principalul furnizor de servicii în contabilitate şi salarizare din ţările nordice.

Azets este un nume nou, dar cu o prezență bine definită pe piața, fiind anterior cunoscută ca Visma Services. Compania este prezentă în Timişoara din aprilie 2017 şi intenţionează să îşi extindă activitatea pe piaţa locală. „Ne-am relocat în clădirea UBC 2 deoarece spaţiul este mult mai generos, permiţând extinderea echipei, iar facilităţile oferite sunt net superioare altor locaţii. Fiind o echipă în creştere, sunt multe oportunităţi de dezvoltare în companie, intenţia fiind aceea de a creşte până la 50 de angajaţi, în următorii ani. Avem poziţii vacante pentru specialişti cu experienţă în IT, dar şi poziţii auxiliare, precum resurse umane, vânzări, administrativ”, a declarat Alina Burja, Managing Director.

Compania s-a mutat la parterul clădirii UBC 2 în luna iulie.

Proiectul mixt Openville reprezintă o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro, iar Iulius Mall va fi integrat în proiect. Cea mai mare pondere o va avea componenta office, cu o suprafaţă totală de aproximativ 13o.000 mp închiriabili. În total, ansamblul va include şapte clădiri de birouri, care vor forma polul de business din vestul ţării. Din această suprafaţă, 18.000 mp au fost livraţi în luna ianuarie, în clădirea UBC 2, 13.000 mp urmează a fi finalizaţi în curând, în UBC 1, iar alţi 18.000 mp au intrat în construcţie în luna iunie, în UBC 3.

În paralel, se lucrează la parcarea supraetajată prevăzută în proiect, care le va oferi clienţilor, din această toamnă, peste 900 de locuri. În perioada următoare, alte două imobile de birouri vor intra în construcţie, precum şi extinderea Iulius Mall, cu o suprafaţă de 60.000 mp.

Openville este conceput ca un centru urban, care include elementele necesare unui stil de viaţă activ, în acelaşi loc, permiţând economisirea de timp: 450 de magazine (131.000 mp), restaurante şi cafenele tematice cu panoramă spre cel mai mare parc suspendat din România (55.000 mp), patinoar în aer liber, carusel pentru copii, patru săli de evenimente, şapte clădiri de birouri şi peste 4.050 de locuri de parcare (subterane şi supraetajate).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...