Noutati :

InBine, platforma online ce raspandeste binele in comunitate, mai aproape de oameni, in vremuri de pandemie

27 martie, 2020 - 10:25 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
0

Proiectul de antreprenoriat social „ÎnBine” centralizează acum posibilitățile de implicare în comunitate, in vremuri de pandemie.

CITESTE SI: Tanarul din Timisoara care elibereaza gratuit spatii in spitale, in vreme de coronavirus. La Judetean le-a facut loc medicilor pe 1000 de metri liniari in 48 de ore. Si nu se opreste

„ÎnBine” lansează pe platforma cu același nume o categorie în care sunt centralizate posibilități în care membri comunității pot ajuta în această perioadă. Astfel, pe https://inbine.ro/implica-te/, cei care vor să dea o mână de ajutor de acasă, o pot face consultând înainte/sau alegând din lista cu posibilități de implicare din județele Timiș și Arad.

„În această situație, în care suntem încercați cu toții, este nevoie de o organizare cât mai bună, motiv pentru care am vrut să oferim doritorilor posibilitatea de a avea oportunitățile de implicare centralizate. Pe această pagină se regăsesc ONG-urile care strâng fonduri pentru spitalele din cele două județe, cele care fac voluntariat pentru bătrâni și persoane vulnerabile, unde oamenii se pot alătura, dar și centrele unde se poate dona sânge.
De asemenea, evenimentele noastre, Serile Binelui în comunitate, la care încercăm să aducem cât mai aproape comunitatea timișoreană de mediul ONG, se vor amâna până când situația ne va permite să ne reîntâlnim față în față. Din acest motiv, revista noastră nu va fi distribuită publicului în cafenele și restaurante ca până acum, ca măsură de precauție, însă toate materialele realizate în numărul 3 al revistei, dar și cele din numerele ce vor urma, pot fi citite pe https://inbine.ro/.„, transmit fondatorii proiectului InBine.

ÎnBine este un proiect de antreprenoriat social care îşi propune să contribuie la crearea unei lumi mai bune prin răspândirea faptelor bune, promovarea voluntariatului şi încurajarea implicării civice şi sociale.

Prin inițiativa noastră, vrem să inspirăm, motivăm și ajutăm oamenii să privească lumea cu optimism, să aibă curajul să realizeze lucrurile în care cred și să fie sincere în tot acest timp. Facem aceste lucruri prin revista noastră pe care o distribuim gratuit, prin site-ul nostru, unde postăm orice tip de anunțuri legate de voluntariat, și prin evenimentele pe care le desfășurăm, unde aducem mai aproape ONG-urile de comunitatea locală„, completeaza echipa InBine.

Toate detaliile AICI si AICI.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...