Opinia Timisoarei

Inaugurata acum 6 luni, azi este toata in reparatii! Ce se intampla pe o sosea din Timis?

TIMISOARA. Un drum pe care Consiliul Judetean Timis l-a inaugurat in luna decembrie a anului trecut, chiar inainte de Craciun, a intrat in reparatii capitale in aceste zile. Pe aproape toata lungimea sa, soseaua a fost decopertata urmand sa se toarne, din nou, un strat de asfalt.

Este vorba despre drumul ce leaga localitatea Banloc de Partos, drumul care duce la Manastirea Sfantul Iosif cel Nou de la Partos. Soseaua care niciodata nu vazuse asfalt, a fost recent preluata de Consiliul Judetean Timis, de la autoritatile locale, si reabilitata pe o lungime de 5,7 kilometri. Intreaga lucrare a costat aproape 8 milioane de lei cu tot cu TVA.

In luna decembrie a anului trecut, lideri judeteni, dar si mitropolitul Banatului IPS Ioan Selejan au participat la inaugurarea acestui drum ce era deja asfaltat si chiar trasat.

Reprezentantii Consiliului Judetean Timis spun acum ca „a fost necesara decopertarea drumului si intrarea acestuia in reparatii deoarece nu s-a facut inca receptia, aceasta fiind programata in scurt timp saptamana. Pana atunci, toate eventualele nereguli vor trebui remediate„.

De mentionat ar mai fi ca iarna nu a fost una foarte grea, cu nameti care ar fi putut degrada asfaltul.

CITESTE SI: Locul sfant din Timis unde, cand bat, clopotele bisericii se aud pana in Serbia. Cum se ajunge acum aici? FOTO!

Foto: Catalin Crainic

Exit mobile version