Noutati :

In ultimele ore de viata, Malina Olinescu s-a certat cu iubitul si i-a aruncat hainele pe hol!

12 decembrie, 2011 - 12:02 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

Vecinii Malinei Olinescu au povestit intamplarile de ieri, din viata Malinei Olinescu, intamplari care au dus la gestul tragic  al cantaretei de luni noapte. Se pare ca artista s-a certat cu iubitul sau si si-a scos cainele afara din casa.

Malina disparuse de ieri, dupa ce in cursul diminetii si-a dat cainele afara, pe care l-a pus peste niste haine ale iubitului ei cu care se certase, Sebi. De atunci nimeni nu a mai putut lua legatura cu Malina, care se pare ca era in apartamentul de la geamul caruia s-a aruncat.

„Si-a scos cainele pe hol, pe Ozzy, si a pus sub el camasile si niste hanorace care apartineau lui Seby, iubitul ei cu care se certase. Am batut la usa sa vedem ce se intampla, insa nimeni nu a raspuns. Am vorbit cu mama Malinei la telefon, Doina Spataru, care mi-a spus sa iau eu cainele in casa. Dupa cateva ore, mi-a batut la usa mama lui Sebi, care mi-a zis sa-i dau cainele si ca incearca ea sa dea de Malina, pentru ca nici ei nu i-a raspuns la usa”, a povestit una dintre vecine.

Apropiatii artistei spun ca relatia cu Sebi era una solida, intrucat cei doi isi renovasera casa si aveau planuri de viitor.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor