Opinia Timisoarei

In timp ce se plimba cu bicicleta, un copil a fost ranit de o soferita care l-a lovit cu masina si a fugit de la locul accidentului, la Timisoara. Ce au descoperit politistii

TIMISOARA. Un copil de 14 ani care se afla pe bcicleta pe strada Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Timisoara a fost lovit de o masina, iar soferita acesteia a fugit de la locul accidentului. Ulterior, copilul a ajuns la spital, iar medicii au anuntat politia despre accident.

CITESTE SI: Amenzi de peste 600.000 de euro date de inspectorii de munca in primele luni ale anului in Timis. Cate persoane au fost gasite muncind la negru

Imediat politistii au pornit in cautarea soferitei si la scurt timp au identificat-o. Este vorba despre o tanara de 23 de ani, din Targu Jiu.

Oamenii legii au aflat imediat ca femeia nu avea carnet, pentru ca ii era suspendat dreptul de a conduce masini pe drumurile publice.

Soferita a fost retinuta pentru 24 de ore si dusa in Arestul Politiei Timis. Este acuzata de vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si conducerea unui autovehicul avand dreptul de a conduce suspendat.

Exit mobile version