Noutati :

In Timis au venit 6 noi microbuze scolare. Ar mai fi nevoie de alte 45 de masini pentru transportul elevilor

11 ianuarie, 2011 - 03:02 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
0

Sase microbuze nou-noute au sosit recent in Timis, pentru transportul elevilor de la sate  la scolile unde acestia invata. Insa cele 6 microbuze nu sunt suficiente. Necesarul ar fi de… 45 de masini, spun reprezentantii ISJ.

Cele 6 microbuze sosite in Timis, de la Bucuresti, de la Ministerul Educatiei vor fi trimise la Gelu (Varias), Tomesti, Ohaba Lunga, Giulvaz, Beba Veche si Ghizela. Insa acest lucru se va intampla abia dupa ce vor fi inmatriculate. 2. 700 de lei costa inmatricularea acestora, conform inspectorului scolar general, Marin Popescu si va fi platita de Ministerul Educatiei.

„Cele 6 microbuze scolare vor fi inmatriculate pe scoli si nu pe primarii. Aceasta deoarece sunt alocate exclusiv pentru transportul elevilor catre scoli. In timpul vacantelor, microbuzele vor sta, sigilate, in curtea scolii. Nu vrem sa ne trezim ca avem situatii, asa cum s-a mai intamplat, ca primariile sa transporte, cu aceste microbuze, echipa de fotbal a comunei”, a declarat Marin Popescu.

Fiecare microbuz, din cele 6, are un numar de 16 locuri.

Acestea nu sunt deloc suficiente, conform lui Marin Popescu ar mai fi nevoie de alte 45 de masini care sa transporte elevii de la sate la scolile din comune.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...