Noutati :

In prima saptamana de scoala, unii dascali sustin examene pentru ocuparea posturilor libere

18 septembrie, 2012 - 10:34 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. In 108 scoli din judetul Timis se vor organiza concursuri pentru ocuparea posturilor libere din invatamant, chiar in prima saptamana de la debutul noului an scolar. Cele mai multe posturi neocupate sunt cele de invatatori.

In aceasta saptamana se vor organiza concursuri pentru posturile ramase neocupate din invatamantul timisean. Aceste concursuri se vor organiza in 108 scoli din judetul Timis, potrivit inspectorului-sef Cornel Petroman.

Cele mai multe posturi ramase libere sunt 103 posturi de invatatori in limba romana, 7 posturi de invatatori in limba germana, 11 pentru limba maghiara si 140 de posturi de educatoare dintre care 81 in limba romana, 32 in germana, 20 in maghiara, 2 in limba romani, 2 in limba ucraineana si cate unul in limba bulgara si sarba.

Joi si vineri vor da concursuri cei care vor obtine cel putin nota 5 la inspectia de la clase, inspectie ce se va realiza de catre reprezentantii ISJ Timis pana joi.

Totodata, mai sunt 100 de fractiuni de posturi pentru care se va sustine examen incepand de saptamana viitoare. In total, posturi si fractiuni de posturi ce vor trebui acoperite in urma acestor examene sunt aproximativ 400Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...