In premiera, o scoala de elita din Timisoara a devenit membru al Aliantei Colegiilor Centenare din Romania

TIMISOARA. Una dintre institutiile de invatamant de traditie din Timisoara, care de-a lungul anilor a pregatit zeci de generatii de specialisti in diferite domenii, a primit recunoastere, la nivel national.

Este vorba despre Colegiul National CD Loga care, prin rezultatele sale remarcabile, a avut privilegiul de a fi admis ca membru cu drepturi depline al Aliantei Colegiilor Centenare din Romania, organizatie nonguvernamentala constituita sub inaltul patronaj al Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei.

„Dobandirea calitatii de membru ne onoreaza, cu atat mai mult cu cat ea reprezinta o premiera pentru Timis, Colegiul National C. D. Loga fiind singura unitate scolara din judet care face parte din aceasta organizatie”, transmit reprezentantii Colegiului National C. D. Loga.

In prezent, Alianta Colegiilor Centenare din Romania numara 63 de membri, reunind prestigioase institutii de invatamant preuniversitar si care exclude orice afiliere politica si are ca scop fundamental cresterea calitatii in educatie.

Alianta a fost infiintata in anul 2008 si functioneaza in cadrul Colegiului National Sfantul Sava din Bucuresti, de unde in curand va fi stramutata in sediul Academiei Romane.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...