Noutati :

In linie dreapta constructia primului bloc ANL pentru medici la Timisoara. Cand ar putea fi predate apartamentele

14 iulie, 2020 - 01:45 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Inca de la inceputul anului 2017, Primaria Timisoara anunta ca Agentia Nationala pentru Locuinte vrea sa construiasca in oras mai multe blocuri, in zona Lipovei. Ridicarea primului dintre acestea a inceput un an mai tarziu, iar autoritatile centrale dau asigurari ca primele 30 de locuinte vor putea fi date in folosinta pana de Craciun.

„Am fost instiintati de catre ANL ca in acest an ne vor fi predate cele 30 de apartamente in blocul cu 6 etaje, bloc ce este in faza avansata de construire, ce cuprinde 30 de unitati locative si, prin urmare, dupa ce il vom primi, imediat il vom da in folosinta. Noi am fost deschisi pentru construirea de locuinte ANL, astfel incat sa putem oferi tinerilor sansa de a avea o locuinta buna. Pentru inceput, ele se inchiriaza, dar imediat se incepe cumpararea lor”, a anuntat primarul Nicolae Robu.

Primul bloc ridicat de Agentia Nationala a Locuintei este dedicat tinerilor angajati in sectorul de sanatate. O a doua astfel de constructie urmeaza sa fie destinata celor care lucreaza in invatamant, iar in alte doua blocuri construite tot pe strada Ion Ionescu de la Brad vor putea locui tineri care lucreaza in orice alt domeniu.

Pana la finalizarea constructiei, pentru ca locuintele sa poata fi distribuite, reprezentantii primariei trebuie sa intocmeasca o hotarare de consiliu local prin care sa instituie criteriile de acordare a punctajelor pentru repartizarea locuintelor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...